Laster...

Boligsalgsrapport

Boligsalgsrapport bolig

Bestill befaring for boligsalgsrapport.

Skal du selge boligen din og ønsker en ekstra nøye gjennomgang av boligens tilstand? Vi tilbyr boligsalgsrapport utarbeidet av Norsk takst (Basert på Norsk standard 3600).

Med boligsalgsrapport får du den mest omstendelige gjennomgangen av din bolig. Bygningskomponenter blir beskrevet og vurdert samt gjennomgang av en rekke andre aspekter ved boligen. En boligsalgsrapport innebærer blant annet hulltaking dersom det er mistanke om fuktskader på for eksempel baderom eller rom under terreng.

Fuktmåling med pigg vil normalt utføres på undertak, utforede vegger under terreng og tilfarergulv. Fuktsøk kan være aktuelt på steder som baderom, kjøkken og vaskerom samt andre steder hvor det er vanninstallasjoner.

Det blir ikke gjort inngrep i konstruksjonen uten rekvirent/eiers samtykke. Det er sjelden behov for hulltaking, men kan være aktuelt i tilfeller hvor det er klare symptomer på fukt inne i konstruksjonen.

Boligsalgsrapport omfatter også kontrollmåling av fall til slik i våtrom samt måling av retningsavvik (planhet) på utvalgte steder i boligen

Boligsalgsrapport kan leveres med eller uten takstmannens markedsanalyse og antatt markedspris.

Befaring boligsalgsrapport

Kontakt oss i dag for befaring. Ettersom boligsalgsrapport er omfattende vil en befaring normalt vare 2-4 timer alt ettersom hvordan type bolig det gjelder. Når du tar kontakt med oss kan vi si noe mer spesifikt om hvor lang tid vi antar at befaringen tar.

Normal leveringstid for en boligsalgsrapport er 1-3 virkedager forutsatt at all etterspurt informasjon blir levert til riktig tid.

Bestill befaring for boligslagsrapport:

Ikke noe som passer? Send e-post, bruk kontaktskjemaet eller ring oss på 46 27 00 00. Vi har også befaringer på kveldstid og helger etter nærmere avtale.

Sertifisert takstmann boligsalgsrapport

Utarbeidelsen av rapporten vil det jobbes med både før, under og etter befaringen. Rapporten føres i skjematuret som Norsk takst har utarbeidet for sine sertifiserte medlemmer.