Laster...

Verditakst / boligtakst

Verditakst bolig Oslo og Follo

Bestill befaring for verditakst.

Verditakst av bolig (også kalt boligtakst eller lånetakst) består av en enklere byggteknisk beskrivelse uten fokus på tilstand. Åpenbare feil/mangler/svekkelser vil kommenteres. Det inngår normalt ikke fuktsøk eller fuktmålinger med mindre noe annet avtales. Videre omfatter den en markedsanalyse og en konklusjon med takstmannens antatte markedsverdi. Denne type takst er mest brukt i tilfeller som refinansiering, arveoppgjør og samlivsbrudd. Ved normal omsetning av bolig er det mest vanlig med tilstandsrapport, men du kan også her bruke en verditakst om du helst ønsker det.

PS! De fleste eierskifteforsikringer tilbyr rabatt når det foreligger tilstandsrapport.

Normalt vil en befaring vare i 0,5-1,5 timer avhengig av boligen. Du vil få nærmere informasjon om forventet bruk av tid i ordrebekreftelsen. Normal leveringstid for en rapport er 1-2 virkedager forutsatt at all etterspurt informasjon blir levert til riktig tid.

Bestill befaring for verditakst:

[ameliabooking service=7 employee=1]

Ikke noe som passer? Send e-post, bruk kontaktskjemaet eller ring oss på 46 27 00 00. Vi finner noe som passer. Vi har også befaringer på kveldstid og helger etter nærmere avtale.

Takstmann - Verditakst Oslo og Follo

Eiendomsressurs AS og takstmann Andreas Høieggen er sertifisert av Norsk takst.