Laster...

Om oss

Eiendomsressurs AS v/Andreas Høieggen utfører tilstandsrapport, verditakst og boligsalgsrapport for boliger i Oslo- og Follo-område. Andreas er sertifisert og medlem av Norges største bransjeorganisasjon, Norsk takst. Eiendomsressurs AS holder til på Vinderen i Oslo i kontorfellesskapet Taksthuset med flere andre flere takstforetak med bred erfaring.

Eiendomsressurs AS eies og drives av Takstmann Andreas Høieggen og har hovedfokus på taksering av boliger i Oslo og Follo, men vi tar også oppdrag i andre deler av Akershus samt deler av Østfold.

Andreas er utdannet takstmann fra NEAK ( Norsk Eiendomsakademi) og sertifisert av Norsk Takst etter fullført utdanning. Han har gjennomført modulene grunnkurs i taksering, verditaksering av bolig og tilstandsanalyse av bolig (2017-2018). I tillegg har han gjennomført spesialkurs i byggteknikk samt eiendsomfag (NMBU). Som sertifisert takstmann i Norsk Takst er det et obligatorisk etterutdanningsopplegg med minimumskrav til antall timer kursing, slik at man til en hver tid skal være så godt oppdatert som mulig.

Andreas Høieggen har fra tidligere bakgrunn innen økonomi og ledelse med bachelor fra Handelshøyskolen BI. Han har erfaring innen entreprenørskap, varehandel, utleie og eiendomsinvesteringer.

Tilsluttet Taksthuset

Eiendomsressurs AS v/Andreas Høieggen ble tilsluttet kontorfellesskapet Taksthuset AS i 2018. Taksthuset AS ligger på Vinderen i Oslo.

Sertifiseringer i Norsk Takst:

Andre sertifiseringer:

  • Byggebransjens våtromsnorm grunnmodul
  • Byggebransjens våtromsnorm modul C

Som sertifisert takstmann og medlem av Norsk takst er man forpliktet til årlig etterutdanning. Bransjen er i stadig utvikling og man er nødt til å holde følge med utviklingen. I tillegg til den faglige utviklingen er det stadig nye verktøy som lanseres og som kan være fine å ta i bruk som takstmann. Både for å oppnå effektivitet i arbeidet, men også høyere kvalitet.

Eiendomsressurs AS tar stadig i bruk de nyeste verktøyene i vår virksomhet. Vi jobber også for å bli 100% digitale i vår hverdag for å forenkle jobben både for våre kunder og oss selv. Les mer om våre tjenester her.

Tilstandsrapport Oslo