Laster...

Takstmann Follo

Trenger du takseringstjenester som tilstandsrapport, verditakst eller boligsalgsrapport i forbindelse med for eksempel salg av bolig og bor i Follo? Da hjelper vi deg gjerne.

Vi tar oppdrag i hele Follo

Vi tar oppdrag i hele Follo som innbefatter kommunene Nesodden, Frogn, Oppegård og Ski (Nordre Follo), Vestby, Ås og Enebakk.

Eiendomsressurs AS har kontorer i Oslo, men daglig leder i Eiendomsressurs AS (Andreas Høieggen) er født, og bor fortsatt i Follo, nærmere bestemt på Langhus i Ski (Nordre Follo) kommune. Han er godt kjent i områdene og kan gjennomføre befaringer alle dager hele uka – også lørdag og søndag etter avtale.

Ta kontakt med takstmann i Follo

Bestill befaring med takstmann Follo online, send e-post, bruk kontaktskjema eller ring oss på 46 27 00 00

Litt generell informasjon om Follo

Follo er et distrikt på i Akershus fylke med Ski som regionsenter og består av kommunen Nesodden, Frogn, Oppegård og Ski (Nordre Follo), Vestby, Ås og de søndre delene av Enebakk. Navnet Follo kommer fra det gamle navnet for Oslofjorden: Folden.

Fra 1.1.2020 slår kommunene Ski og Oppegård seg sammen og danner den nye kommunen Nordre Follo. Nordre Follo vil tilsammen få ca. 58.000 innbyggere. Nordre Follo er et område under sterk utvikling hvor det er igangsatt store byggeprosjekter. Samtidig skal den nye Follobanen etter planen stå ferdig i 2020-2021 som vil gi en reisetid med tog fra Ski til Oslo på ca. 11 minutter. Dagens togstregning vil få avganger på lokaltogene med 15. minutters intervaller.

Ski er regionsenteret og den mest folkerike kommunen i distriktet Follo, med blant annet tettstedene Ski, Langhus, Siggerud, Kråkstad og Skotbu. Totalt bor det litt over 35.000 personer i Ski hvorav omtrent 15.000 av disse bor på Langhus.

Kilder:

Wikipedia

Takstmann i Follo, Langhus
Takstmann Andreas Høieggen er sertifisert av Norsk takst. Jeg bor på Langhus og har kontorer i Oslo. Jeg tar oppdrag i hele Oslo og Follo.